Cu ghidurile National Geographic călătoreşti cu ochii deschişi!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ghid turistic National Geographic
Ghid turistic National Geographic

Ziarul „Adevărul“ continuă să-şi uimească şi să-şi bucure cititorii. Peste exact o săptămână, vom porni împreună într-o nouă aventură.

Începând din 12 martie, timp de 26 de săptămâni, ziarul „Adevărul" se va distribui vinerea împreună cu un ghid turistic National Geographic. Din Agentina, trecând apoi prin Cuba, Canada, Japonia şi apoi până în Franţa, Portugalia, Spania sau Marea Britanie te vei surprinde călătorind cu ochii deschişi în toată lumea.

Fiecare volum te va ajuta cu peste 300 de pagini de sfaturi de călătorie, istorie, tradiţie, cultură şi geografia destinaţiei. Ghidurile tipărite în condiţii grafice excepţionale, conţinând fotografii, ilustraţii şi hărţi, vor fi instrumente obligatorii pentru călătorii perspicace - cei care pornesc la drum cu un scop şi care se întorc cu un câştig!

Ghidurile National Geographic, împreună cu ziarul „Adevărul" şi ghidul TV vor costa 12,99 de lei, de patru ori mai puţin decât cărţile din aceeaşi categorie de pe piaţă. Primele două titluri, cele dedicate Argentinei şi Perului, vor fi distribuite gratuit cu ziarul.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite