Cu 215 kilometri la oră pe un drum naţional

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un motociclist a rămas fără permis pentru 90 de zile şi s-a ales şi cu o amendă usturătoare după ce a „zburat“ pe lângă radarul Poliţiei cu 215 kilometri/oră.

Cristian Gabriel Paroş (33 de ani) din Constanţa a fost oprit de poliţişti sâmbătă. El a fost filmat cu un aparat radar, pe DN 39 - drumul ce leagă Mangalia de Constanţa. Bărbatul conducea o motocicletă Yamaha şi i-a spus agentului care l-a tras pe dreapta că îşi testa motorul. „Conducătorul a primit o amendă de 540 de lei şi i s-a suspendat dreptul de a conduce pentru o perioadă de 90 de zile. Pe DN 39 limita maximă de viteză este de 100 de kilometri la oră", a declarat comisarul-şef Constantin Bădângă, şeful Biroului Drumuri Naţionale şi Europene din cadrul Serviciului Rutier Constanţa.

Paroş se află la prima abatere majoră: motociclistul a mai fost oprit de poliţişti pentru depăşirea vitezei legale, însă nu cu mai mult de 30 de kilometri/oră şi a fost sancţionat de două ori din cauză că nu purta cască. În luna aprilie, în aceeaşi zonă, Robert Alexandru Covaci (35 de ani) a rămas fără permis după ce „căzut" testul cu radar cu o viteză de 189 de kilometri la oră.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite