EXCLUSIV Cruzimea unei proxenete: copii răpiţi şi abuzaţi, prostituate tăiate şi lovite cu bâta

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Proxeneta Luminiţa-Mirela Rădulescu a fost trimisă în judecată de procurorii Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT)- Biroul Teritorial Arad fiind acuzată de mai multe infracţiuni de trafic de persoane şi furt. Una din prostituate, care a ajuns împreună cu copii la psiholog, solicită daune morale de 350.000 de euro.

Dosarul i-a impresionat pe anchetatori prin cruzimea proxenetei, care  obligat o femeie să se prostitueze, în România şi Olanda,  după ce i-a răpit copii şi i-a torturat. DIICOT a decis trimiterea în judecată, în acest dosar a altor patru complici ai proxenetei: Ioan Căldăraş, Viorica- Gabriela Rădulescu, Florin Dumitru şi Ionel Căldăraş. Potrivit procurorilor, în perioada anilor 2007 – 2010, acuzaţii din acest dosar „au comis mai multe fapte antisociale care au lezat drepturile şi libertăţile fundamentale ale omului (dreptul de proprietate respectiv libertatea sexuală) şi atributele esenţiale  ale acestora.”


Bătaie cu telescopul de fier, tunsă şi tăiată cu cuţitul

Una din femei, care a fost forţată să se prostitueze de către Luminiţa-Mirela Rădulescu a povestit că proxeneta a ameninţat-o şi bătut-o repetat, cu cuţite, telescoape de fier şi bâte de  basebal, iar violenţele s-au materializat în agresiuni multiple, tăieturi cu cuţitul pe corp şi secţionarea părului, proxeneta fiind recunoscută ca o persoană foarte periculoasă.

Tânăra a fost forţată să se prostitueze în Arad şi în orşaul Pescara (Italia). Banii, între 100-1000 de euro pe seară, erau luaţi de proxenetă. Femeia a scăpat de coşmar, după ce s-a căsătorit cu un italian.

Păcălită cu locul de gazdă din Arad

O altă femeie, originară din Baia-Mare a fost păcălită cu un loc în gazdă, în oraşul Arad,  într-un imobil al unor apropiaţi ai proxenetei. Femeia a fost bătură dur şi forţată să se prostitueze în Arad, cu cetăţeni italieni şi români. Toţi banii, între 300-2.000 de euro pe noapte, erau încasaţi de Luminiţa-Mirela Rădulescu.

Proxeneta o ameninţa pe femeie că dacă nu-i ascultă ordinele va fi omorâtă cu un cuţit, ciocan sau pistol. Ea a fost bătută repetat, până la leşin, şi tăiată pe corp cu un cuţit. Femeia a încercat să fugă de mai multe ori, dar a fost prinsă şi pedepsită aspru.

Copii răpiţi şi abuzaţi

Pentru a nu mai fugi, proxeneta a ordonat unor locotenenţi, să-i răpeaască copii minori ai prostituatei, în vârstă de 5 şi respectiv 8 ani. Potrivit procurorilor DIICOT care au realizat dosarul,  minorii au fost supuşi supuşi unor suferinţe fizice, fără a li se asigura hrana, igiena şi o relaţie interfamilială corespunzătoare. Prostituata a fost trimisă forţat în Olanda, totţii banii obţinuţi de aceasta au fost încasaţi de proxeneta Luminiţa-Mirela Rădulescu.


Daune morale de 350.000 de euro

În urma traumelor suferite, femeia a solictat  consilire psihologică pentru ea şi copii săi. În prezent, familia continuă procesul de consiliere psihosocială. Ea cere proxenetei, şic elor care au bătut-o, suma de 350.000 de euro, daune morale şi materiale, suferite în urkma exploatării sale.



Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite