Croat prins cu cannabis

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un croat este cercetat penal la Arad, după ce a fost prins, la Curtici, cu ţigări de cannabis, dar şi cu un pliculeţ din acelaşi drog. Nenad C., de 20 ani, călătorea în trenul Budapesta –

Un croat este cercetat penal la Arad, după ce a fost prins, la Curtici, cu ţigări de cannabis, dar şi cu un pliculeţ din acelaşi drog. Nenad C., de 20 ani, călătorea în trenul Budapesta – Târgu Mureş. Cu ocazia controlului specific, în cutia rezervată şerveţelelor din toaleta unuia dintre vagoane, poliţiştii de frontieră au găsit o ţigară confecţionată manual şi un pacheţel ce conţineau o substanţă verde, suspectă a fi drog. Croatul a recunoscut că drogurile îi aparţin.

Agenţii au mai găsit la el mai multe foiţe pentru confecţionarea ţigărilor, identice cu cea folosită la realizarea ţigaretei, găsită ascunsă în toaletă.

„A fost efectuat testul cu trusa Narcotest, stabilindu-se că substanţa de culoare verde, în greutate totală de aproximativ 4 grame, reacţionează pozitiv ca fiind cannabis”, a declarat Mihaela Leş, purtător de cuvânt al Inspectoratului Poliţiei de Frontieră Arad. Tânărul este cercetat penal pentru introducere ilegală în ţară de substanţe interzise.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite