Criza îi ţine pe hunedoreni în faţa televizorului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Criza îi ţine pe hunedoreni în faţa televizorului
Criza îi ţine pe hunedoreni în faţa televizorului

HUNEDOARA. Operatorii locali de televiziune anunţă creşteri ale cererii

Deşi taie din coşniţă, devenii nu se uită la bani când e vorba de programele TV cu suprataxă.
Oricât ar fi de grea viaţa pe timp de criză, furnizorii de servicii de televiziune prin cablu pot conta pe clienţii lor din judeţ. Cei care renunţă la abonament se pot număra pe degete. Mai mult chiar, deşi costă mai mult,  devenii,  din proprie iniţiativă, se transferă de la televiziunea analogică la cea digitală.

„Nu îi opreşte nimeni să rămână pe analog. Cu toate acestea, în doar câteva luni, un sfert din abonaţi s-au transferat pe sistemul digital, atraşi fiind de calitatea mai bună şi plaja extinsă de facilităţi. O explicaţie ar fi şi faptul că în anii trecuţi mulţi dintre clienţii noştri şi-au cumpărat televizoare cu plasmă sau LCD-uri şi vor să fructifice la maximum potenţialul acestora”, a spus Claudiu Mladin, coordonator tehnic la UPC, punct de lucru Deva.

De remarcat că  aproape toţi  clienţii care au optat pentru semnal digital au comandat grilă de programe extinsă, în care se recepţionează toate programele cu suprataxă. Pentru asta ei nu s-au uitat că trebuie să scoată din buzunar peste 60 de lei lunar, când  pentru o grilă de programe de bază nu trebuie plătit mai mult de 21 de lei. Deşi este de doar trei luni pe piaţa televiziunii prin cablu în Deva, cei de la RDS au deja câteva sute de abonaţi. „Chiar dacă nu am avut o solicitare pe măsura aşteptărilor, trendul este pozitiv. Avem deja câteva sute de clienţi”, a spus Ovidiu Manoilescu, şef punct de lucru RDS Deva.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite