Criza ocoleşte saloanele de înfrumuseţare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Criza ocoleşte saloanele de înfrumuseţare
Criza ocoleşte saloanele de înfrumuseţare

La sfârşitul săptămânii, coafezele nu fac faţă numărului mare de cliente

Saloanele de coafură, cosmetică, pedichiură şi manichiură  au fost pline astăzi. Toate femeile vor să fie frumoase în ziua nunţii, aşa că pentru a străluci şi a arăta impecabil, pe lângă o rochie frumoasă, trebuie să aibă o coafură reuşită şi un machiaj pe măsură.
Cele mai multe programări sunt în ziua de sâmbătă, astfel încât angajaţii mai au timp nici să respire, spun reprezentanţii saloanelor de înfrumuseţare din Târgu-Jiu. Agendele acestora sunt pline. „Pentru coafat astăzi avem 21 de persoane. Mâine avem zece. La un moment dat nu o să mai putem face faţă. Este greu pentru că sunt foarte multe, iar unele doamne sau domnişoare au părul lung care necesită ceva mai mult timp pentru aranjare“, a declarat Nicoleta Brânzan, coafeză.

August şi septembrie, sezonul oficial al nunţilor


Aceasta mai spune că lunile august şi septembrie reprezintă sezonul oficial al nunţilor pentru că în această perioadă se căsătoresc cele mai multe cupluri. „Cine vrea să arate bine trebuie să se programeze cu cel puţin câteva zile înainte“, a mai spus coafeza.
Cele mai ieftine dar şi cele mai solicitate sunt saloanele de cartier, amenajate în garsoniere sau apartamente.
Din cauza aglomeraţiei, o mireasă a fost nevoită să se aranjeze încă din ajunul nunţii. „Am venit de ieri. Este o zi importantă pentru mine şi am ştiut că azi e foarte aglomerat. La salonul de la CAM îmi place foarte mult cum m-au aranjat, iar preţurile sunt convenabile. Până la 50 lei orice coafură. Eu am solicitat să-mi facă un coc cu bucle“, a spus Ancuţa Tătaru, de 22 de ani, din Târgu-Jiu. Potrivit specialiştilor, tunsorile scurte, părul vopsit în mai multe nuanţe şi blondul sunt la modă în acest sezon.
La un alt salon de înfrumuseţare din municipiu, zeci de doamne şi domnişoare şi-au făcut programare pentru tratamente cosmetice şi machiaj.

„Dacă nu fac faţă, refuz o parte din clienţi“


„Am atât de multe cliente sâmbăta, încât la un moment dat nu mai rezist şi sunt nevoită să refuz o parte din clientele care vin fără programare. Îmi pare rău, dar nu am ce face. Sâmbăta asta am aproximativ 30 de solicitări la machiaj şi pensat“, a spus Nataşa Brean, cosmeticiană.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite