Criticul Ioan Holban, înlăturat de la conducerea Naţionalului ieşean

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În urma evaluării proiectelor de management prezentate de directorii instituţiilor publice de spectacol aflate în subordinea Ministerului Culturii şi Cultelor, directorul Teatrului Naţional din

În urma evaluării proiectelor de management prezentate de directorii instituţiilor publice de spectacol aflate în subordinea Ministerului Culturii şi Cultelor, directorul Teatrului Naţional din Iaşi, Ioan Holban, a fost înlăturat de la conducere.
Proiectul de management întocmit de criticul literar a primit nota 7,08. Din cele cinci proiecte supuse evaluării, doar lucrarea lui Ioan Holban, aflat timp de nouă ani la conducerea Naţionalului ieşean, nu a fost admisă. Au fost declaraţi admişi doar conducătorii instituţiilor care au primit minimum 8. Ioan Holban nu s-a hotărât dacă va face contestaţie, pentru aceasta având la dispoziţie două zile. El a refuzat orice comentariu referitor la rezultatul evaluării. Potrivit directorului artistic al Naţionalului din Iaşi, Adi Cărăuleanu, "oamenii din teatru sunt bulversaţi de această noutate, pe care au aflat-o de pe site-ul MCC". Cărăuleanu, care a fost în echipă cu Holban timp de nouă ani, a anunţat că îşi va da demisia.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite