Crima de la Siret: doi suspecţi prinşi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Raluca Hriţcu şi Carmen Hriţcu
Raluca Hriţcu şi Carmen Hriţcu

Doi bărbaţi suspectaţi de uciderea lui Carmen Hriţcu (39 de ani) şi a fiicei ei, Raluca (6 ani) au fost identificaţi şi prinşi în Ucraina, la o lună de la dublul asasinat. Poliţiştii au reţinut două persoane care seamănă foarte bine cu portretele-robot ale asasinilor, susţin surse apropiate anchetatorilor.

Ei vor fi trimişi la Suceava, până la sfârşitul acestei săptămâni, unde li se vor recolta probe ADN pentru a fi comparate cu urmele lăsate la locul crimei.

„În cazurile grave în care criminalii sunt din Ucraina şi sunt prinşi peste graniţă, Poliţia din Suceava împreună cu cea de Frontieră fac demersurile necesare extrădării lor. Relaţia dintre anchetatorii români şi ucraineni este directă", a declarat Vasile Nerovnei, consulul Ucrainei în România.

Aceleaşi surse au precizat că cei doi bărbaţi reţinuţi sunt ucraineni, fapt susţinut şi de declaraţia dată luna trecută de Vasile Hriţcu. Valutistul din Siret a povestit că, înainte de a fi asasinată, soţia sa l-a sunat şi i-a spus că în locuinţa lor au venit să schimbe valută doi bărbaţi care vorbesc ucraineană.Vasile Mandici, procuror general la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Suceava, a declarat că anchetatorii vor face un anunţ oficial în cursul zilei de azi.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite