Crimă la 14 ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O femeie în vârstă de 79 de ani a fost murit ieri, la Constanţa, după ce a primit o bătaie cruntă. Nepoata acesteia, o adolescentă de 14 ani, este considerată de procurori principalul suspect în cazul morţii violente a bătrânei.

Pe patul de moarte, femeia le-a povestit medicilor care încercau să o ţină în viaţă că a fost bătută cu o bucată din cotiera unui fotoliu chiar de nepoata sa, după ce i-a interzis acesteia să mai vină acasă cu diferiţi băieţi.

Adolescenta se pare că a luat bucata de lemn şi a lovit-o pe bătrână până când aceasta a căzut inconştientă la pământ. Ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat, ea a acerut apoi ajutorul unei ambulanţe care a transportat-o pe Eliza Stănescu la spital, acolo unde a şi murit 24 de ore mai târziu.

Rezultatul necropsiei, moarte violentă provocată de un obiect contondent, i-au condus pe anchetatori către principalul suspect. Părinţii fetei sunt divorţaţi, aşa că procurorii încearcă acum să dea de urma mamei, aflată la muncă prin Spania sau Italia. Fata este cercetată în stare de liberate şi urmează  să fie supusă unei expertize psihiatrice.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite