Creatorul de modă Dyandy coordona activităţi de prostituţie şi proxenetism

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Creatorul de modă Dyandy coordona activităţi de prostituţie şi proxenetism
Creatorul de modă Dyandy coordona activităţi de prostituţie şi proxenetism

Potrivit magistraţilor de la Judecătoria sectorului 1, creatorul de modă Dănut Pîrvan Dyandy recruta tineri din provincie pentru a practica prostituţia, sub pretextul angajării în salonul său de masaj, profitând de starea lor materială precară şi de faptul că multora dintre tinere Bucureştiul li se pare un " oraş miraculos".

În motivarea deciziei de arestare a creatorului de modă, magistraţii explică că tinerelor li se oferau posturi de maseuze, însă potrivit interceptărilor telefonice şi martorilor, Dyandy le oferea postul numai dacă erau atrăgătoare. Tot în motivare se arată că Pîrvan recruta tinere pentru practicarea prostiţiei fără a ţine cont de vârsta acestora, de discernământul sau de faptul că, multe tinere din provincie erau atrase de mirajul Bucureştului, fiind uşor de indus în eroare.
Pîrvan se prezenta creator de modă, pentru a le crea tinerelor recrutate iluzia unei cariere în lumea modei, doar pentru a le obliga ulterior să prcatice prostituţia, afectându-le în acest fel starea psihică.

Creatorul de modă şi-a promovat clubul care oferea servicii de masaj erotic prin crearea unui site şi prin mesaje publicitare atractive, după cum a declarat şi el în faţa instanţei, iar timp de şapte luni Dyandy: "a transformat un imobil de lux din centrul oraşului, pe care îl ocupă fără forme legale, într-un stabiliment al prostituţiei", au declarat magistraţii Judecătoriei Sectorului 1.

Potrivit magistraţilor, Pîravn a manifestat o atitudine deinvoltă, "nedând impresia că înţelege faptele sale şi realizează consecinţele acestora".

În motivare se arată că arestarea preventivă a lui Pîrvan este necesară, deoarece potrivit dovezilor acesta coordona activităţile de prostituţie şi proxenetism, iar izolarea sa de mediul în care trăieşte este necesară pentru anihilarea reţelei, relatează NewsIn.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite