Craiovenii rămân fără apă caldă la robinete de pe 19 iulie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Craiovenii rămân fără apă caldă la robinete de pe 19 iulie
Craiovenii rămân fără apă caldă la robinete de pe 19 iulie

Locatarii blocurilor din Rovine nu vor avea apă caldă o lună începând de vineri

 Una caldă, alta rece. După ce Compania de Apă Oltenia a anunţat că în această joi jumătate din populaţia Craiovei, printre care şi locuitorii din Rovine, va rămâne fără apă potabilă, o altă veste este pe cale să dea peste cap viaţa oamenilor din acest cartier. Regia Autonomă de Termoficare a anunţat că, în perioada 10 iulie-10 august, craiovenii care locuiesc în Rovine nu vor avea apă caldă la robinete din cauza reviziei anuale programate de unitate şi a unor reparaţii la punctele termice din zonă. Potrivit datelor furnizate de RATf, revizia se prelungeşte şi în cazul altor puncte termice din oraş, care necesită lucrări de reparaţii complexe. Motiv pentru care craiovenii care locuiesc în zonele Patria, Revoluţiei, Horia, Siloz, Calea Bucureşti nu vor avea apă caldă de pe 19 până pe 27 iulie. Restul cartierelor din Bănie nu vor avea apă caldă de pe 19 până pe 24 iulie.

Sunt bune şi duşurile reci

„E greu fără apă caldă, dar ce să facem? O s-o încălzim ca să ne spălăm. Cu rufele nu e o problemă, că eu le duc la fata mea, care mi le spală. Şi dacă nu o să-mi fac baie o lună ce o să se întâmple?”, se întreba de dimineaţă o pensionară. Alţi craioveni s-au resemnat în faţa reviziei anuale anunţate de autorităţi şi spun că e mai bine să fie oprită apa caldă vara decât căldura iarna. „Vara mai merge şi un duş cu apă rece. Dacă fac revizie şi nu o să avem probleme pe timp de iarnă, atunci merită. Mai bine vara decât iarna”, e de părere Costel Vlad, şomer.
Oamenii spun că autorităţile ar trebui să găsească metode prin care să finalizeze mai repede reparaţiile şi controlul instalaţiilor. „Probabil că o să mă duc la altcineva să fac baie, dar cred că sunt nişte întreruperi necesare. Probabil că sunt soluţii să rezolve mai repede problemele astea”, a spus Teodora Voinicu, liceeană.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite