Trăieşte după ce şi-a tras trei gloanţe în cap

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poliţistul Constantin Gongea
Poliţistul Constantin Gongea

Constantin Gongea (49 de ani), poliţist în comuna Brastavăţu, judeţul Olt, şi-a tras trei gloanţe în cap.

Incidentul s-a petrecut sâmbătă spre duminică, în cabinetul medical din localitate. Bărbatul aştepta să i se recolteze probe biologice pentru determinarea alcoolemiei, după ce accidentase cu maşina de serviciu doi pietoni.

Constantin Gongea, adjunctul şefului de post din comuna olteană Brastovăţu, se îndrepta în noaptea de sâmbătă spre duminică din satul Vişina Nouă, unde era domiciliat,către locul său de muncă. La un moment dat, din cauza carosabilului umed, acesta a pierdut controlul maşinii de poliţie şi a izbit doi pietoni care mergeau pe marginea drumului.

Operat, pentru a i se scoate glonţul

Victimele au ajuns la spital cu răni uşoare. În urma testării cu aparatul Dräger s-a descoperit că poliţistul avea 1,17 mg/g alcool pur în sânge, iar pietonul în vârstă de 58 de ani avea şi el 1,08 mg/g alcool pur în aer expirat. Victimele au fost transportate la spital, însă au refuzat să fie internate, iar agentul a fost condus la centrul de permanenţă din Brastavaţu, pentru recoltarea de probe biologice.

Acolo, bărbatul a scos arma şi a încercat să se sinucidă. "A ajuns în cameră, era înarmat şi, în timp ce se efectua procedura de recoltare, a scos arma şi a tras mai multe focuri. Se pot vedea pe tavan urmele", ne-a spus dr. Marius Alexe, medic în Brastăvăţu.

Constantin Gongea se află internat la Spitalul de Urgenţă din Craiova şi va fi operat săptămâna viitoare, pentru a i se extrage un glonţ din tâmplă. Un altul doar l-a zgâriat, iar celălalt i-a străpuns obrazul.

„Pacientul are dilacerare cerebrală şi fracturi faciale multiple. Are un glonţ în cap în partea interioară a creierului din dreapta. Va fi operat săptămâna viitoare şi nu va rămâne cu sechele", a declarat doctorul Alex Cameniţă, şeful secţiei de Neurochirurgie de la Spitalul Judeţean de Urgenţă.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite