Primarul Solomon rămâne în arest

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Antonie Solomon a fost adus la instanţă cu duba poliţiei
Antonie Solomon a fost adus la instanţă cu duba poliţiei

Magistraţii Curţii de Apel Piteşti au respins ieri recursul formulat împotriva mandatului de arestare preventivă emis pe numele primarului Craiovei Antonie Solomon.

Astfel, edilul îşi va petrece şi următoarele 22 de zile în arestul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Argeş. De asemenea, Solomon a fost obligat la plata cheltuielilor de judecată.

Zeci de simpatizanţi de-ai primarului s-au adunat în faţa Curţii de Apel, încă de la prima oră a dimineţii. 60 de poliţişti, jandarmi, medici de la ambulanţă şi pompieri au stat prin preajma manifestanţilor pentru a preîntâmpina incidentele nedorite. La ora 10.00, Antonie Solomon a fost adus cu duba la instanţă. Procesul a durat mai bine de două ore, timp în care cei doi avocaţi ai lui Solomon, dar şi el, au încercat să-i convingă pe judecători că poate fi cercetat şi în stare de libertate.

Aşteptat la Craiova

În tot acest timp, la Craiova, peste 600 de simpatizanţi ai lui Solomon ieşiseră pe esplanada Teatrului Naţional din Craiova în semn de solidaritate cu primarul. Manifestarea, denumită „Mitingul Tăcerii", a fost organizată de Asociaţia pentru Promovarea Principiilor Europene în Noile Structuri ale Societăţii Româneşti, un ONG cu sediul social la Piteşti. Organizatorii le-au împărţit craiovenilor fulare albe şi insigne cu poza primarului Solomon.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite