Primar bătut de un localnic turmentat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ilie Dumitru a ajuns în stare gravă la spital
Ilie Dumitru a ajuns în stare gravă la spital

Edilul din localitatea doljeană Coşoveni a ajuns ieri la spital după ce un consătean l-a bătut măr, chiar la sărbătoarea de Zilele Comunei. Ilie Dumitru a fost dus de urgenţă la Spitalul Judeţean din Craiova cu răni la cap.

Agresorul s-a răzbunat pe primar după ce a fost amendat de oamenii legii pentru tulburarea liniştii publice.
Martorii la incidentul petrecut la Coşoveni susţin că Virgil Rusescu a băut bine, după care a făcut scandal. A fost nevoie de intervenţia poliţiştilor pentru a calma spiritele.

„A fost organizat un eveniment de Zilele Comunei. Toată seara, Rusescu a dat bani la lăutari şi a petrecut. După ce a băut mai multe pahare de vin, a început să adreseze cuvinte urâte oamenilor. A primit o amendă de 500 de lei pentru tulburarea liniştii şi ordinii publice. Supărat că a fost sancţionat, a venit direct peste primar şi l-a luat la bătaie. L-a lovit până a căzut la pământ, după care s-a liniştit şi a plecat acasă", a spus un martor.
Primarul comunei Coşoveni a ajuns la spital în stare gravă. Nu a putut vorbi cu nimeni despre ce s-a întâmplat. Fiind în stare de şoc, nu a depus încă plângere. „Am reuşit să-l stabilizăm. Are multiple răni la cap şi va fi supus mai multor investigaţii. Viaţa i-a fost pusă în pericol din cauza loviturilor primite", a spus Alin Macovei, medic în cadrul Spitalului Judeţean din Craiova.

Virgil Rusescu spune că doar l-a împins pe primar, iar acesta a căzut la pământ: „Nu am lovit pe nimeni. Ne-am certat un pic, asta a fost tot ce s-a întâmplat". „S-a deschis o anchetă, iar agresorul este acuzat pentru ultraj", a spus Amelia Căprărin, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Dolj.

“Are multiple răni la cap şi va fi supus mai multor investigaţii. Viaţa i-a fost pusă în pericol din cauza loviturilor primite."
Alin Macovei medic

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite