Muncitorul epuizat fizic în Spania a ieşit din comă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Gabriel Radu Midan (38 de ani), fost militar la Craiova, pe care munca până la epuizare l-a băgat în spital în Spania, a ieşit din comă după mai bine de două săptămâni.

Părinţii au spus că, în noaptea de duminică spre luni, Gabriel a deschis ochii, în momentul când mama sa a intrat pe uşă. „Când l-am văzut că se uită la mine, m-am închinat. Îl ştiam inconştient. M-am ferit să plâng, am zis să fiu tare, să-l încurajez", a spus, din Spania, Ioana Midan. Gabriel Midan s-a prăbuşit într-un restaurant din Avila la 4 iunie, după ce a muncit câte 12 ore pe zi. Bărbatul lucra ca bucătar-ospătar, deşi medicii îl avertizaseră să nu stea mult în picioare, din cauza ulcerului varicos de care suferă.

Mama tânărului a mai povestit că fiul său a stat treaz câteva minute bune, după care a adormit. „L-am între­bat dacă se bucură că mă vede şi a dat din cap că «da». Nu credeam că e adevărat. Atunci i-am luat mâna şi i‑am pupat-o. Am simţit că mi-a strâns degetele. Doctorii mi-au zis că săptămâna viitoare îl deconectează de la aparate, ca să îl putem duce în salon", a spus mama lui Gabriel.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite