Un copil a căzut din tren iar rudele nu şi-au dat seama

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antonio Barbu (3 ani) a fost grav rănit, în noaptea de marţi spre miercuri, după ce a căzut dintr-un tren aflat în mişcare. Copilul era cu bunicul, mătuşa, tatăl său şi concubina acestuia în Gara Craiova şi se îndreptau spre Filiaşi.

Lăsat nesupravegheat de cei care îl însoţeau, a ieşit pe holul vagonului şi a căzut din tren. Câţiva localnici au descoperit băieţelul plin de sânge şi au crezut iniţial că a fost victima unui abuz.

Mai citiţi şi:

Accident pe DN1: Doi morţi şi doi răniţi

Ei au chemat şi medicii. „Are o traumă maxilo-facială destul de gravă, traumă craniană severă, cu fracturi la nivelul cotului drept şi al gleznei", a declarat Alina Lupu, medic coordonator SMURD.

Rudele copilului au observat abia la destinaţie dispariţia. „A ieşit un pic pe culoar să se joace cu o fetiţă. Atunci o fi căzut din tren. Noi ne-am dat seama că s-a întâmplat ceva când am ajuns la Filiaşi, acolo unde trebuia să coborâm. L-am căutat peste tot, după care am mers la poliţie şi am anunţat dispariţia lui", a spus Gheorghe Barbu (50 de ani), bunicul copilului.

Riscă dosar penal

Tatăl băiatului nu va scăpa nepedepsit. „Noi trebuie să stabilim cu exactitate cum s-a produs accidentul. Copilul a căzut din tren la staţia Triaj din Craiova. Cel mai probabil părinţii se vor alege cu dosar penal pentru neglijenţă", a spus comisar- şef Ion Ţârdă, din cadrul Poliţiei Transporturi Feroviare.

Rudele copilului au venit imediat la Spitalul Judeţean din Craiova şi au pus accidentul în seama faptului că micuţul este neastâmpărat. „Noi nu ştim ce s-a întâmplat. Cred că s-a dezechilibrat şi a căzut din tren. Ştim doar că este în stare gravă, lovit la cap", a spus mătuşa lui Antonio. 

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite