S-a spânzurat din cauza divorţului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O profesoară de informatică de la Colegiul Tehnic „Ion Mincu" din Craiova a fost găsită spânzurată, miercuri seară, în localitatea doljeană Pieleşti. Cadavrul Gabrielei Stelea (37 de ani) a fost descoperit de un vecin, în curtea casei de vacanţă a profesoarei.

„Am tăiat repede sfoara şi am încercat să-i acord primul ajutor, dar era deja moartă. Am pus mâna pe telefon şi l-am anunţat pe soţul lui Gabi, care a venit imediat", a spus Tudor Gheorghe.

Profesoara era sub tratament psihiatric

Vecinii povestesc că soţul profesoarei a suferit un şoc la aflarea veştii. „Eu te-am omorât! Din vina mea ai făcut asta", a strigat bărbatul. Cei doi soţi erau despărţiţi şi începuseră formalităţile de divorţ. „Când a văzut cadavrul întins pe jos, aproape a leşinat. Soţii Stelea au avut primul termen în procesul de divorţ în ziua sinuciderii femeii. Gabi îşi iubea copiii ca pe ochii din cap şi îi era frică să nu piardă custodia lor", a povestit Ilinca Fira, vecină.

Oamenii mai spun că profesoara îşi bănuia soţul că are o amantă, motiv pentru care ar fi părăsit-o. Familia Stelea deţinea o casă de vacanţă la Pieleşti, un apartament în centrul Craiovei şi o firmă.

Anchetatorii au declarat că profesoara se afla sub tratament psihiatric. „Trupul neînsufleţit al femeii a fost depus la morgă. Am demarat o anchetă pentru a se stabili cu exactitate ce s-a întâmplat. Gabriela Stelea nu a lăsat un bilet de adio prin care să-şi explice gestul", a spus Amelia Căprărin, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite