Interlopul Levier, reţinut de mascaţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii de la Rutieră au amplasat ieri în cartierul Faţa Luncii din Craiova o cameră ascunsă pentru a-i depista pe şoferii care trec pe roşu. Primul care a căzut în plasa oamenilor legii a fost nepotul lui Viorel Parnică, zis şi Levier, cunoscut în Craiova ca făcând parte din clanurile de rromi care se ocupă de cămătărie.

Tânărul a pus imediat mâna pe telefon şi şi-a sunat unchiul, care a venit într-un suflet la faţa locului pentru a rezolva situaţia. Când a văzut că poliţiştii nu se lasă cu una cu două, Levier a început să facă scandal şi, în cele din urmă a fost luat pe sus de mascaţi şi reţinut, asupra lui fiind găsit un cuţit.

„În doar o jumătate de oră am depistat şapte şoferi care au încălcat legea şi au trecut pe roşu. Toţi au fost sancţionaţi", a spus Emil Zuican, de la Poliţia Rutieră Craiova.

Viorel Parnică, zis şi Levier, a mai fost cercetat în 2008 pentru lovire şi ultraj contra bunelor moravuri, iar în 2003 i-a instigat pe ţigani să iasă în stradă, după ce Mihai Pârvu, zis Caiac, le-a interzis intrarea în mai multe localuri din Craiova. În urma conflictului izbucnit, 18 persoane au fost arestate, dar s-au ales doar cu amendă. Levier a fost şi el reţinut atunci, alături de alţi lideri importanţi ai rromilor din Craiova.

Liderul rromilor din Faţa Luncii i-a instigat pe ţigani împotriva lui Caiac, în 2003

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite