Băsescu, oficial, în cursa pentru Cotroceni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Băsescu, oficial, în cursa pentru Cotroceni
Băsescu, oficial, în cursa pentru Cotroceni

Şeful statului şi-a anunţat, ieri, candidatura pentru un nou mandat la Preşedinţie, în cadrul unei întâlniri cu fermierii de la Sânnicolau Mare, din judeţul Timiş. CLICK AICI PENTRU FOTOGALERIE!

Mai citeşte şi:


„Am să răspund unei întrebări pe care şi-o pun mulţi dintre dumneavoastră. Dacă o să candidez. Răspunsul la această întrebare este da!“, şi-a surprins Traian Băsescu audienţa.

Preşedintele a făcut anunţul chiar pe treptele primăriei, la puţin timp după ce fusese rugat de un pensionar să spună că va candida.

Imediat după ce intrarea în cursă a devenit oficială, pensionarul care a provocat anunţul a fost „recompensat“ cu o fotografie alături de Traian Băsescu.

„Cel mai bun lucru e să faci lucruri la care nu te aştepţi. Eu nu mă aşteptam să îmi anunţ candidatura la Sânnicolau Mare, dar mă bucur că am făcut acest lucru în mijlocul unor oameni ca dumneavoastră“, a spus Băsescu, în aplauzele mulţimii.

Preşedintele a mai vorbit, la Timişoara, exact în ziua anunţului candidaturii sale, şi despre o posibilă creştere economică în trimestrul II din 2010.

„Este sfârşitul unei mici parodii“, a comentat prezidenţiabilul PSD Mircea Geoană, lansat cu numai o zi înainte în cursa pentru Cotroceni.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite