Cota candidaţilor la Bucureşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cursa electorală pentru Capitală a ajuns subiect de pariuri. Cei care vor să facă bani pe seama politicienilor pot vizita site-ul unei case de pariuri on-line www.bet-at-home.com. Sorin

Cursa electorală pentru Capitală a ajuns subiect de pariuri. Cei care vor să facă bani pe seama politicienilor pot vizita site-ul unei case de pariuri on-line www.bet-at-home.com.

Sorin Oprescu şi Vasile Blaga oferă posibilităţi de câştiguri mici, deoarece sunt creditaţi cu şansele cele mai mari la ocuparea scaunului de edil al Capitalei.

Astfel, atunci când vine vorba de accederea în cel de-al doilea tur, Oprescu este creditat cu o cotă de 1,01, iar Blaga 1,60.

Mai mulţi bani ar aduce pariorilor o eventuală rămânere în luptă a social-democratului Cristian Diaconescu sau a liderului PIN, Cozmin Guşă. Primul este cotat cu şanse de 1 la 10, în timp ce Guşă ar aduce un câştig de 25 de ori mai mare dacă ar ajunge în turul doi.

Un pot de o sută ori mai mare ar putea fi încasat în cazul în care candidatul PIN ar reuşi să câştige în ciuda sorţilor Primăria Capitalei.

Cei care vor miza pe Blaga dispun de o cotă de 4,00, în timp ce Oprescu are cota 1,20. La rândul său, candidatul social-democrat Cristian Diaconescu este perceput de pariori cu o şansă din 30 la această funcţie.

Liberalul, Ludovic Orban, oferă şi el o cotă atractivă: şanse 50% de a intra în turul doi şi posibilitatea de a câştiga 6 euro la final pe fiecare euro mizat.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite