Constanţa: Tabăra de la Costineşti, închisă după accident

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Constanţa: Tabăra de la Costineşti, închisă după accident
Constanţa: Tabăra de la Costineşti, închisă după accident

Inspectorii de la Protecţia Consumatorului au decis, ieri, închiderea taberei Perla Pescăruş din Costineşti, după ce Constantin Palu (31 de ani) a căzut în cap dintr-un pat supraetajat.

 „Vom închide definitiv căsuţele care au paturi suprapuse şi care nu au protecţie. În plus, vom aplica amenda de rigoare, care poate merge până la 100.000 de lei“, a declarat Bogdan Dima, şeful OPC Constanţa.

Oficialii de la Protecţia Consumatorului spun că ar fi putut exista mai multe victime, pentru că nu doar Palu dormea într-un pat supraetajat fără bară de siguranţă, ci şi copiii sosiţi în tabără. Conducerea taberei susţine că victima are partea sa de vină pentru cele întâmplate, deşi patul din care a căzut bărbatul a avut cândva o bară de protecţie, care a fost ruptă şi care nu a mai fost reparată ulterior.

Anchetă declanşată de ministerul tineretului

„Era vorba despre un bărbat foarte matur. Efectiv chiar e o tragedie şi e un ghinion. Din punctul meu de vedere, nu pot să-mi asum toată vina“, a afirmat Alexandru Caranicola, administratorul taberei din Costineşti.

Din camere au fost scoase paturile supraetajate, cele 48 de persoane venite în tabăra de la Costineşti urmând să fie mutate din tabără cât de curând.

Ministerul Tineretului şi Sportului a deschis o anchetă internă, cercetând modul în care tabăra a primit autorizaţia de funcţionare. Bărbatul de 31 de ani este internat în comă la Secţia de Terapie Intensivă a Spitalului Judeţean de Urgenţă din Constanţa.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite