Costeluş, prinţul asfaltului, stăpânul bolizilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Costel Căşuneanu jr îi calcă tatălui pe urme. El are o firmă proprie, care se ocupă tot cu construcţia de drumuri. Costel C. Căşuneanu (25 de ani) se pregăteşte să preia ştafeta de la tatăl său în construcţiile de drumuri. Și, tot ca tatăl său, Costel este colecţionar de maşini de lux.

Şi fiul cel mare al “regelui asfaltului” este un personaj “de Dorobanţi”, dar se diferenţiază de fiţoşi prin aceea că este dedicat afacerilor nu doar cu numele şi că nu este atras neapărat de femei celebre. În rest, şi el frecventează localurile şi cluburile cele mai selecte din Capitală şi nu numai. Printre acestea se numără Bamboo, Club Gaia, Casa di David, La Fattoria, dar şi Rex şi Ultima Playa Kite.

Din partea tatălui

Fiul lui Costel Căşuneanu este şi om de afaceri. El deţine acţiuni în mai multe companii, majoritatea acestora fiind însă “controlate” de tatăl său, prin intermediul mai multor angajaţi de încredere sau off-shore-uri. Singura societate aflată pe profit la care Costel C. Căşuneanu deţine acţiuni este “Professional Road Construction” SRL Oneşti Bacău.

Evident, profitul vine din construcţia drumurilor. Firma, ale cărei acţiuni sunt deţinute 100% de către Căşuneanu jr, a obţinut în 2007 un profit net de 2.094.672 lei. Costel Căşuneanu jr mai deţine acţiuni în “ASERO” SRL Bacău, care sunt împărţite în mod egal cu fratele său mai mic, Ionuţ ( 22 de ani), dar şi în “Limodi” Bucureşti şi “C&I Building” Bacău, înfiinţate în 2008.

Fraţii Căşuneanu sunt acţionari minoritari în cele două firme, “C&I Building” fiind controlată oficial de un off-shore înregistrat în Luxemburg.  

Herghelie auto

Cea mai mare pasiune a lui Căşuneanu jr o reprezintă colecţionarea maşinilor de lux. “Bijuteria” colecţiei sale este un Lamborghini Murcielago, estimat la aproximativ 200.000 de euro. Căşuneanu Junior deţine şi un Mercedes SL 55 AMG, a cărui valoare este de aproximativ 100.000 de euro.

 Pe lângă autoturismele sport, Costeluş Căşuneanu are şi câteva autovehicule de teren dintre cele mai luxoase. Printre acestea, două Mercedes G Class, unul în varianta “street”, celălalt “off-road supreme”, ce valorează împreună aproximativ 250.000 de euro.

Şi pentru ca povestea să fie completă, Căşuneanu jr are şi un Porsche Cayenne Turbo, estimat la 150.000 de euro. Nu în ultimul rând, “prinţul asfaltului” are o motocicletă Harley Davidson. În showroomul familiei se găsesc maşini de epocă, piesele de rezistenţă fiind un Jaguar Road Star din 1956 şi un Bugatti Veyron, una dintre cele mai sofisticate maşini din lume.

 “Băiatul meu a stat lângă premier”

“Băiatul meu nu este fiţă şi îşi vede de treaba lui. A terminat facultatea şi acum este în ultimul an la doctorat”, îşi apără Căşuneanu fiul mai mare.

Mai mult, omul de afaceri este mulţumit şi de modul în care Costeluş coordonează compania. “Băiatul meu nu pierde timpul. Stă pe şantier, a fost filmat lângă premier în inspecţie.

Îşi vede de treabă şi chiar el este preşedintele firmei. Eu am cam obosit, generic vorbind, iar acum el se ocupă mai mult”, a adăugat Căşuneanu. În plus, el crede că este vorba şi de unele atacuri îndreptate împotriva sa. “Cred că se doreşte discreditarea băiatului, pentru că mulţi sunt supăraţi pe mine. Nu îl contactaţi pe fiul meu, pentru că el nu are nicio vină”, a spus Costel Căşuneanu.

image

Băiatul meu nu pierde timpul, stă pe şantier. A fost filmat lângă premier în inspecţie. Îşi vede de treabă şi chiar el este preşedintele firmei. Eu am cam obosit, generic vorbind, iar acum mai mult el se ocupă

image



Costel Căşuneanu, Patron PA&Co SRL

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite