Costel Busuioc, la spital după ce a fost bătut de un interlop. A leşinat în secţia de poliţie! FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Costel Busuioc a fost bătut într-o spălătorie
Costel Busuioc a fost bătut într-o spălătorie

Îndrăgitul cântăreţ Costel Busuioc a ajuns, miercuri seară, de urgenţă, la Spitalul Judeţean Timişoara, după ce i s-a făcut rău la Secţia 3 Poliţie. Cântăreţul a mers acolo pentru a depune o reclamaţie după ce a fost bătut de patronul unei spălătorii.

Incidentul s-a întâmplat miercuri seară, la o spălătorie auto. Costel Busuioc s-a dus cu nişte covoare la spălat, însă la final, cei de la spălătorie au refuzat să îi dea bon fiscal pentru suma încasată. Pentru că Busuioc a insistat prea mult, patronul spălătoriei l-a luat la pumni.

„Mă doare capul gordianic, m-a lovit în fata şi mi-a dat la coaste. Nu am făcut altceva decât să duc un covor la spălat. Nici măcar nu era covorul meu, ci al unei prietene. În momentul în care am cerut un bon fiscal, a început şi ploaia de pumni, a declarat cântăreţul, pentru adevarul.ro.



După incident, cântăreţul s-a dus la Secţia 3 Poliţie să reclame agresiunea, însă în timp ce vorbea cu oamenii legii i s-a făcut rău.

„Colegii au chemat o ambulanţă care i-a acordat primul ajutor şi l-a preluat pe Busuioc la spital. O echipă de poliţie va merge la spital pentru a-i lua o declaraţie”, a spus Emil Andrei, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Timiş, pentru debanat.ro.


Costel Busuioc a fost bătut într-o spălătorie
Costel Busuioc a fost bătut într-o spălătorie

Cântăreţul a fost transportat la spitalul ORL unde va fi investigat pentru a afla dacă lovitura la cap i-a afectat vocea. 

Agresorul susţine că Busuioc s-a lovit singur

Agresorul este „Romică Blondu”, pe numele adevărat Romică Bejenariu.

„Costel Busuioc este nebun, s-a lovit de unul singur. A vrut să-mi răpească un angajat, pe nume Marcel, care avea o lucrare al el acasă, dar nu s-a mai dus pentru că busuioc nu l-a plătit. Pe mine m-au sunat disperaţi ceilalţi angajaţi, urlând că Busuioc îl bagă pe Marcel în portbagaj”, a declarat Romică Bejenariu, pentru adevarul.ro.

Bejenariu este o cunoştinţă mai veche a Poliţiei Timiş. El are la activ mai multe dosare de înşelăciuni, sechestrare de persoane şi chiar viol, au confirmat reprezentanţii Poliţiei Timiş, conform debanat.ro.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite