Corupţie cu emoţie. Educatoarea copiilor senatorului Cătălin Voicu: „Era respectuos, a ajutat-o pe contabila grav bolnavă, aducea dulciuri la grădiniţă”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cătălin Voicu
Cătălin Voicu

Fosta educatoare a copiilor lui Cătălin Voicu, propusă ca martor de senatorul PSD, a povestit astăzi în faţa instanţei supreme despre ajutorul dat de acesta grădiniţei, ea spunând că Voicu este un familist convins, un om foarte respectuos şi un mare iubitor de copii.

Unul dintre martorii audiaţi la instanţa supremă în dosarul de corupţie al lui Cătălin Voicu a fost Măndiţa Andrei, fosta educatoare a copiilor senatorului, în prezent directoare a Grădiniţei nr. 52 din sectorul 1.


„Îl ştiu pe domnul Voicu de şapte, opt, nouă ani, eu fiind în realitate educatoarea de la grădiniţa unde acesta şi-a adus copiii. Îl ştiu pe domnul senator ca fiind un familist convins, un om foarte, foarte respectuos şi un mare iubitor de copii. Domnul Voicu era atât de respectuos încât saluta pe oricine, de la intrarea în grădiniţă şi până la femeia de serviciu din unitate. El era un om foarte atent şi venea întotdeauna la şedinţe, şi participa la acţiunile grădiniţei”, a declarat Măndiţa Andrei.


A ajutat-o pe contabila grădiniţei


Rugată atât de instanţă, cât şi de avocaţii din dosar să exemplifice faptele de caritate făcute de senator în raporturile cu grădiniţa şi cu personalul unităţii, femeia a precizat că în mai multe rânduri Voicu a ajutat-o pe contabila grădiniţei, care era "grav bolnavă".
„Cătălin Voicu ne-a ajutat să ieşim din multe situaţii neplăcute. Cătălin Voicu a vorbit cu Primăria Sectorului 1, cu Primăria Capitalei şi a ajutat grădiniţa să poată fi deschisă la timp, la un moment dat când au apărut nişte probleme administrative interne”, a relatat femeia.

Dulciuri pentru copii


Educatoarea a arătat că şi după ce copiii senatorului au plecat de la grădiniţă, Cătălin Voicu a ajutat unitatea, contribuind de mai multe ori la diverse sponsorizări pentru achiziţionarea de dulciuri pentru copii. În final, Măndiţa Andrei a arătat că Voicu a procurat diverse medicamente şi a obţinut suport medical atât pentru ea, cât şi pentru contabila grădiniţei.


Corupţia


Senatorul Cătălin Voicu, judecătorul Florin Costiniu şi oamenii de afaceri Costel Căşuneanu şi Marius Locic au fost trimişi în judecată de procurorii DNA pentru trafic de influenţă, complicitate la trafic de influenţă, cumpărare de influenţă şi, respectiv, fals în înscrisuri sub semnătură privată.


Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite