Corpul de Control al Ministerului Economiei şi DNA în anchetă la combinatul Oltchim

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Corpul de control al Ministerului Economiei şi procurorii DNA au descins astăzi în control la Oltchim. Inspectoruii Corpului de Control vizează managementul companiei.

Mai mulţi membri ai Ministerului Economiei şi DNA sunt în acest moment în control la combinatul Oltchim. Conform România TV, controlul urmăreşte managementul companiei, existând şi posibilitatea ca ancheta să vizeze demnitari ai statului.

Procurorii au ridicat mai multe documente pentru a verifica contractele încheiate cu mai mulţi demnitari.
Combinatul din Râmnicu Vâlcea a trecut în această săptămână prin licitaţia în privinţa privatizării. Noul proprietar al Oltchim a fost desemnat Dan Diaconescu, patronul OTV câştigând licitaţia pentru preluarea a 54,8062% din acţiunile combinatului Oltchim Râmnicu Vâlcea.

Diaconescu a oferit 203 milioane de lei, cel mai mare preţ, pentru titlurile deţinute de stat. Luni, Dan Diaconescu ar urma să semneze actele de preluare a acţiunilor combinatului Oltchim.
Acordarea pachetuluiu majoritar către patronul OTV a fost criticată în ultimele zile atât de către premierul Victor Ponta cât şi de către importanţi politicieni ai USL.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite