Cornel Dinu dezvăluie cine i-a pus diagnosticul lui Năstase: "N-a fost Brădişteanu"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Potrivit lui Cornel Dinu, medicii francezi au realizat un consult şi au constatat că principala ameninţare în legătură cu condiţia lui Adrian Năstase este reprezentată de posibilitatea unui infarct.

"Diagnosticul acela de pericol şi de suferinţă coronariană nu e pus în România de medicul Brădişteanu, ci la Paris într-un consult cu care a venit domnul Adrian Năstase. Domnul Brădişteanu doar a interpretat analizele şi explorările făcute de Adrian Năstase la Paris", a spus Cornel Dinu, conform România TV.

Medicul Şerban Brădişteanu, de la Spitalul Floreasca, precum şi cei trei poliţişti judiciari care ar fi trebuit să execute mandatul lui Adrian Năstase au fost puşi sub urmărire penală, de procurorii DNA, sub acuzaţia de favorizarea infractorului. Cei patru ar fi îngreunat executarea pedepsei de către Adrian Năstase.

Asta înseamnă că procurorii investighează posibilitatea ca medicul Şerban Brădişteanu să fi premeditat salvarea lui Năstase. Şerban Brădişteanu, membru PSD, a mai fost implicat în cazuri asupra cărora a planat suspiciunea unor diagnosticuri false, puse pentru a-i salva de la închisoare pe unii lideir PSD sau alte nume sonore.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite