Corinei Drăgotescu i s-a făcut rău în emisiune

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Jurnalista Corina Drăgotescu a fost nevoită să renunţe la a mai modera în direct emisiunea de la Realitatea TV din această seară pentru că nu simţea bine.

Jurnalista a afirmat încă de la începerea emisiunii că îi este rău.

Citiţi şi:

Sergiu Nicolaescu este internat în spital

"Trebuie să vă spun de la bun început că nu mă simt foarte bine. Îmi este foarte rău, mă doare stomacul. Numai gândul că sunt alături de dumneavoastră mă poate face să trec peste această criză pe care o am... Şi atunci când îi este rău, şi uitaţi-vă la mine că sunt un exemplu pe două picioare, românul este vesel", a afirmat Corina Drăgotescu la începutul emisiunii "Zona de impact".

Pe parcursul celor 14 minute cât a reuşit să modereze emisiunea, Corina Drăgotescu a dialogat cu invitaţii săi, însă dădea semne vizibile că nu se simte bine, pe care încerca să le mascheze cu zâmbete.

În minutul 14 al emisiunii, Corina Drăgotescu i-a spus unuia dintre invitaţii săi, Daniel Dăianu, că îl întrerupe şi că "trebuie să ia o pauză".

Emisiunea a fost reluată după câteva minute cu o altă jurnalistă a postului Realitatea TV, Mirela Vaşadi, care a anunţat că a fost nevoită să o înlocuiască pe Corina Drăgotescu pentru că aceasta nu a mai putut continua moderarea, fiind nevoită să plece.

Corina Drăgotescu, care peste trei zile va împlini 46 de ani, a învins în urmă cu câţiva ani cancerul la ovare.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite