Copşa Mică, fără apă potabilă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Copşa Mică se află în pragul unei crize de apă potabilă. De peste două săptămâni, specialiştii de la filiala Mureş a Apelor Române încearcă remedierea conductei principale care asigură

Copşa Mică se află în pragul unei crize de apă potabilă. De peste două săptămâni, specialiştii de la filiala Mureş a Apelor Române încearcă remedierea conductei principale care asigură alimentarea cu apă a oraşului. Lucrările trebuiau încheiate în aproximativ 10 zile.
Deoarece conducta fisurată se află sub Drumul Naţional (DN) 14, ea este acoperită pe o suprafaţă mare cu porţiuni de beton. Din acest motiv, lucrările se derulează cu mare dificultate, iar termenul de finalizare al acestei intervenţii este de aproape o lună de zile. Primarul din Copşa Mică, Daniel Tudor Mihalache, spune că, în prezent, alimentarea cu apă a populaţiei din oraş este asigurată prin câteva pompe de mare capacitate. "Necazul este că necesarul de apă este pompat direct din râul Târnava. Ca atare, există riscul izbucnirii unor epidemii", a mai afirmat primarul localităţii. Administraţia publică locală din Copşa Mică a apelat la Prefectura Sibiu, solicitând acesteia soluţii rapide şi viabile pentru a asigurara copşănenilor alimentarea cu apă potabilă.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite