Copos şi Camelia Voiculescu, la judecată în „Loteria II”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Procurorii anticorupţie au dispus trimiterea în judecată a omului de afaceri George Copos şi a Cameliei Voiculescu, fiica liderului PC Dan Voiculescu, în dosarul “Loteria II”. Alături de cei

Procurorii anticorupţie au dispus trimiterea în judecată a omului de afaceri George Copos şi a Cameliei Voiculescu, fiica liderului PC Dan Voiculescu, în dosarul “Loteria II”. Alături de cei doi vor mai apărea în faţa instanţei alte 11 persoane, judecate în acelaşi dosar, informează un comunicat al DNA.

George Copos este acuzat de spălare de bani şi fals în înscrisuri, operaţiuni prin care, în complicitate cu persoane din conducerea SC “Ana Electronic” SA, ar fi obţinut venituri ilicite în valoare de aproape 238 de miliarde de lei vechi, adică peste 6.250.000 de euro.
Potrivit DNA, Camelia Voiculescu este acuzată de folosirea unor informaţii privilegiate cu ajutorul cărora ar fi efectuat operaţiuni repetate de manipulare a pieţei.

Pentru a asigura recuperarea prejudiciului, procurorii au dispus instituirea sechestrului asigurător asupra bunurilor inculpaţilor, printre care şi asupra unor imobile deţinute de George Copos.

Dosarul a fost înaintat spre judecare la Tribunalul Bucureşti. 

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite