Copilul mafiotului din Camorra, ameninţat cu pistolul la tâmplă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Copilul mafiotului din Camorra, ameninţat cu pistolul la tâmplă
Copilul mafiotului din Camorra, ameninţat cu pistolul la tâmplă

Întreaga familie a liderului Camorra capturat la Timişoara, inclusiv copilul său minor, a fost pusă sub acuzare pentru apartenenţă la grup mafiot. Irina Murariu, soţia lui Enrico

Întreaga familie a liderului Camorra capturat la Timişoara, inclusiv copilul său minor, a fost pusă sub acuzare pentru apartenenţă la grup mafiot.

Irina Murariu, soţia lui Enrico Zapa, acuză faptul că fiul ei, care împlineşte 11 ani în iulie, s-a îmbolnăvit din cauza acţiunilor antimafia care i-au vizat familia, când se afla în Italia. "Carabinierii intrau peste noi în casă, ne puneau cătuşele tuturor, inclusiv copilului. I-au pus şi pistolul la tâmplă fiului meu.

Din cauza asta s-a şi îmbolnăvit, are probleme psihice. Mă gândesc să dau statul italian în judecată la CEDO", spune femeia. Avocatul din oficiu al lui Zapa, Camelia Ţăran, spune că "în dosarul trimis din Italia se arată că din grupul mafiot al lui Zapa făceau parte soţia, copilul şi un alt italian care este mort. Soţia a fost între timp achitată".

Curtea de Apel Timişoara a decis joi ca Zappa s în arest 29 de zile şi a aprobat extrădarea lui în Italia. Avocatul a făcut recurs.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite