Copil de 13 ani strivit la joacă de un zid

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Constantin Grifan (13 ani), din Uricani, a murit ieri strivit de o placă de beton de câteva zeci de tone, care s-a prăbuşit peste el într-un bloc de locuinţe părăsit. Băiatul se juca împreună cu alţi copii de vârsta lui în imobilul rămas neterminat de 20 de ani.

Ei au văzut un tavan dintr-un apartament cum stă să cadă şi au vrut să-l dărâme. Au lovit cu picioarele placa de beton care s-a desprins şi s-a prăbuşit de la circa doi metri peste băieţel.  Un coleg de joacă a chemat ajutoare, însă paramedicii SMURD nu au mai putut face nimic pentru a-l salva. „Era strivit, doar capul îl mai avea afară. Era deja în stop cardio-respirator şi, în ciuda manevrelor de resuscitare, n-a supravieţuit”, a declarat unul dintre paramedici.

Constantin Grifei mai are încă nouă fraţi. Părinţii muncesc amândoi la serviciul de salubritate al Primăriei din Uricani. „Sunt săraci şi abia trăiau pentru copiii ăştia să le pună pe masă de mâncare. Ce să mai zic, e o familie numeroasă şi o duceau greu. Acum a venit necazul acesta şi nici nu ştiu cum o să se descurce”, a spus Victoria, o vecină a familiei.

Poliţia Uricani a deschis o anchetă în acest caz. „După ce va fi identificat proprietarul blocului vor fi luate măsuri împotriva lui, deoarece nu au împrejmuit perimetrul pentru a opri accesul în imobilul degradat”, a precizat subcomisarul Dănuţ Mocanu.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite