Copil de medici, înecat cu gumă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O vizită între prieteni s-a terminat tragic pentru un cuplu de medici. Copilul lor, de un an şi unsprezece luni, s-a înecat cu o gumă de mestecat şi nu a mai putut fi salvat.

„Aveam un pacient când părinţii au intrat cu copilul în braţe. I-am făcut respiraţie gură la gură şi am simţit un obstacol. Am reuşit să-i scot guma înainte să vină Salvarea”, a spus medicul Rita Balog, de la Policlinica Spitalului de Obstretică şi Ginecologie Oradea.

Medicul este sub şoc după ce a constatat că, în ciuda intervenţiei, copilul era în stop cardio-respirator. “Când a intrat era fără semne vitale. A murit”, a mai declarat Rita Balog.

A murit din joacă

Părinţii erau în vizită şi băieţelul se juca atunci când adulţii au observat că acesta se simţea rău şi nu mai respiră. „La 17.30 s-a făcut apel de urgenţă la 112. Într-o maşină se afla copilul de un an şi unsprezece luni, inconştient, în stop cardio-respirator.

Părinţii porniseră cu copilul spre Spitalul Municipal dar s-au oprit la Policlinică, la medicul de familie. Echipajul de la Ambulanţă a încercat să facă resuscitarea fără succes”, spune Emil Boţcău, purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanţă Bihor.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite