Copil de şapte ani dispărut în munţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Copil de şapte ani dispărut în munţi
Copil de şapte ani dispărut în munţi

Constantin Velcev (7 ani) a dispărut joi seară, în jurul orei 17.00, din localitatea Rânca. Băiatul a venit miercuri din Constanţa împreună cu bunicii săi, la o pensiune din staţiune.

Nadejda Avram, bunica băiatului, a povestit că se aflau în curte, la grătar. La un moment dat a intrat în cabană pentru câteva minute, iar când s-a întors copilul dispăruse.

Bătrânii l-au căutat timp de oră, după care au alertat poliţiştii şi salvamontiştii. 30 de persoane au plecat în cătarea copilului pe munte şi în zonele învecinate. Ieri dimineaţă, alţi 50 de poliţişti şi jandarmi s-au alăturat echipelor.

„Deşi băiatul a fost căutat şi pe timpul nopţii, acesta nu a fost depistat. Căutările continuă până îl vom găsi“, a spus Daniel Tică, purtător de cuvânt la Inspectoratul Judeţean de Poliţie Gorj.

Neoficial, autorităţile sunt rezervate cu privire la şansele de supravieţuire ale copilului, dat fiind faptul că în zonă temperaturile scad noaptea foarte mult, chiar până la 10 grade Celsius, iar băieţelul era îmbrăcat într-un tricoul şi în pantaloni scurţi.

De asemenea, în pădure sunt haite de câini sălbăticiţi şi animale care l-ar putea ataca. Părinţii copilului au ajuns la Rânca vineri după-amiază şi au pornit şi ei în căutarea lui Constantin.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite