Copil bolnav de leucemie, ajutat de rockeri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trupa rock Stilton, din Botoşani, a susţinut a doua zi de Crăciun un concert caritabil. Banii strânşi în urma spectacolului au fost donaţi ieri seară Ralucăi Petraş, o fetiţă de 8 ani

Trupa rock Stilton, din Botoşani, a susţinut a doua zi de Crăciun un concert caritabil. Banii strânşi în urma spectacolului au fost donaţi ieri seară Ralucăi Petraş, o fetiţă de 8 ani din comuna Vorona, bolnavă de leucemie. Peste 250 de botoşăneni au participat la evenimentul în urma căruia s-au strâns aproape 1000 dolari.

„Am vrut să arătăm prin acest gest că noi nu suntem nişte rockeri răi şi că avem un suflet mare. M-a impresionat extraordinar de tare suferinţa acestui copil. Mi-aş dori ca şi oamenii mai cu stare să facă acelaşi lucru", ne-a declarat Gelu Graur, solistul trupei Stilton.

Însoţit de ceilalţi colegi de trupă, dar şi de prietenii care l-au ajutat în organizarea concertului, Gelu Graur i-a făcut ieri seară o vizită micuţei la Vorona, unde i-a înmânat cei 1000 dolari. „Sunt bucuroasă că am primit aceşti bani şi că vom avea cu ce merge la spital", a spus Raluca Petraş.

Emoţiile au copleşit-o şi pe mama fetiţei. „Îi mulţumesc bunului Dumnezeu pentru fiecare zi în care o văd pe Raluca zâmbind. Acum aţi făcut un gest extraordinar pentru care nici nu ştiu cum să vă mulţumim", a spus cu lacrimi în ochi Elena Petraş.

Spitalul, a doua casă a Ralucăi

Raluca Petraş a fost diagnosticată cu leucemie în urmă cu aproape doi ani. Vestea a căzut ca un trăsnet peste părinţii fetiţei, bolnavi şi ei. Din cauza bolii, micuţa nu mai poate merge la şcoala şi stă mai mult prin spitale, fiind nevoită să facă chimioterapie. Pentru câteva zile de tratament, părinţii sunt nevoiţi să scoată din buzunar câte 150 lei.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite