Copil de nouă ani, abuzat şi bătut

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Copil de nouă ani, abuzat şi bătut
Copil de nouă ani, abuzat şi bătut

Septimiu Morariu afirmă că, sub ameninţarea bătăii, un vecin l-a supus la perversiuni sexuale orale în repetate rânduri. Presupusul agresor, un tânăr în vârstă de 19 ani, neagă acuzaţiile şi afirmă că sunt invenţiile copiilor din sat.

La începutul lunii iunie, un minor în vârstă de cinci ani din Sătmărel i-a povestit mamei sale că a văzut cum colegul lui de joacă, Septimiu, a fost luat cu forţa de un vecin, dus în tufişuri şi obligat la perversiuni sexuale.
 
După ce femeia şi-a anunţat vecinii, părinţii copilului au rămas şocaţi de ororile prin care fiul lor spune că a trecut. „Am aflat de la copilul vecinului, Ary Cristofer, care a văzut cum, în data de 4 iunie, Andrei Hofenpradli în vârstă de 19 ani, l-a tras pe copilul meu cu forţa într-un tufiş, unde l-a obligat să îi facă sex oral”, spune Gheorghe Morariu, tatăl băiatului.

Nu a fost primul abuz

Tot atunci, părinţii lui Septimiu au mai aflat de la fiul lor că ceea ce s-a petrecut la începutul lunii iunie nu a fost primul abuz. „S-a întâmplat de trei ori, de anul trecut din toamnă. Ultima dată a venit, m-a prins tare de mână şi m-a dus în tufiş. A spus că dacă le spun părinţilor mă bate şi mă omoară şi m-a lovit”, spune Septimiu. Şi tatăl băiatului a declarat că băiatul său era bătut până vomita, după care era obligat la perversiuni. „De câte ori îl întâlnea, îl ducea pe o străduţă între nişte tufişuri unde îl batjocorea. Şapte copii din sat susţin asta. Odată l-a dus şi lângă cimitir”, a declarat părintele supărat.

„Apoi, l-am luat de mânuţă pe Septimiu şi ne-am dus la locuinţa familiei Hofenpradli, unde am discutat cu el şi cu părinţii lui, însă Andrei nu a recunoscut nimic în faţa noastră. Ulterior, a recunoscut la Poliţie, dar nu înainte de a încerca să dea vina pe alţi tineri din cartier”, susţine tatăl copilului, care a adăugat că, după ce totul a ieşit la iveală, bărbatul a început să îşi ameninţe din nou victima.

Acuzatul spune că sunt invenţiile copiilor

Presupusul agresor, Andrei Hofenpradli, neagă acuzaţiile. „Am fost la muncă în ziua în care spun ei că s-a întâmplat. Au inventat totul. Sunt săraci şi acum vor bani de la familia mea”, afirmă cel acuzat. Viorica Morariu, mama minorului abuzat, susţine că băiatul ei se trezeşte noaptea şi plânge.

„Are coşmaruri şi vorbeşte în somn. De când cu povestea asta a început să facă treaba mică în pat”, a declarat mama. Cazul a fost sesizat şi Direcţiei pentru Protecţia Copilului Satu Mare care a deschis o anchetă. Directorul adjunct, Mariana Dragoş, spune că băieţelul a fost inclus într-un program de consiliere.
 
Dosarul a ajuns pe masa poliţie. Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie, Ana Mălăescu, a declarat că acest caz este în cercetare, iar dosarul se află la Serviciul de Investigaţii Criminale.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite