Copiii au fost şefi pentru o zi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

De 1 Iunie, conducerea Consiliului Judeţean Iaşi a lăsat pe mâna copiilor treburile judeţului. şefele CJ au fost ieri două eleve, Petronela Avădanei şi Ramona Pavel. Vicepreşedintele Iovu

De 1 Iunie, conducerea Consiliului Judeţean Iaşi a lăsat pe mâna copiilor treburile judeţului. şefele CJ au fost ieri două eleve, Petronela Avădanei şi Ramona Pavel. Vicepreşedintele Iovu Brezuleanu a fost nevoit să dea raportul noilor şefe.
"Am participat la şedinţa de la ora 11 şi i-am cunoscut pe toţi din Consiliul Judeţean", a declarat Petronela Avădanei. Aceasta s-a declarat mulţumită de funcţia de preşedinte al CJ Iaşi. Răspunsurile fetei au fost urmărite cu mare satisfacţie de vicepreşedintele Brezuleanu: "Mare bătaie de cap aici, la Consiliu. Sunt plătită cu 1 milion de lei pentru munca mea de o zi. Este o slujbă bună, cea de şef la Consiliul Judeţean", a mai spus eleva. După ore bune petrecute la şefia CJ, Ramona Pavel a compus şi o poezie: "Aş asfalta străzi, aş repara şcoli dacă aş fi mai-marele judeţului". Funcţionarii din Consiliul Judeţean Iaşi remarcau faptul că, deşi judeţul a fost condus de două eleve, nimic nu s-a schimbat în rău, dar nici în bine.

Bacăul - teritoriul copiilor
Centrul Bacăului a fost, ieri, sub "ocupaţia" a mii de copii, participanţi la Festivalul "Arlekin". Festivalul va dura circa o săptămână şi le va prilejui copiilor din Bacău participarea la competiţii sportive, spectacole artistice şi alte activităţi pregătite de organizator, Primăria municipiului Bacău. Astăzi va fi dată lovitura de începere la concursul de beach volley organizat pe plaja Insulei de Agrement. Pasionaţii de street-ball au şi ei motive de bucurie, pentru aceştia fiind amenajat un teren de baschet în centrul oraşului, între parcul Trandafirilor şi Hotelul Moldova. Concursul va începe vineri, la ora 16.00. Pasionaţii de desene pe asfalt au şi ei la dispoziţie un teren special, în toate cele patru zile ale festivalului.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite