Copiii au fost răsfăţaţi şi s-au bucurat de gratuităţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Prefectul de Mureş, Ciprian Dobre, a primit 200 de copii în cabinetul său din Palatul Administrativ. Cu prilejul zilei porţilor deschise, ei au avut ocazia să admire arhitectura clădirii, dar

Prefectul de Mureş, Ciprian Dobre, a primit 200 de copii în cabinetul său din Palatul Administrativ.
Cu prilejul zilei porţilor deschise, ei au avut ocazia să admire arhitectura clădirii, dar şi să stea, pentru o clipă, pe fotoliul de prefect. La eveniment a fost prezent şi Alexandru Luca, inspector şcolar general adjunct, care i-a mulţumit prefectului că "a acceptat să fie copil alături de noi". "Este cea mai frumoasă zi a mea în acest palat. Bucuria şi năzdrăvănia voastră mă fac să mă simt bine", a declarat Ciprian Dobre. Cu acelaşi prilej, elevii Liceului de Artă au expus, ieri, la Palatul Administrativ din Târgu Mureş, o serie de lucrări ce au avut în prim-plan copilăria, în culori şi forme.
La Timişoara, 1 Iunie s-a serbat în fast-food şi hipermarket
Mii de copii au stat, ieri, la coadă la cel mai mare lanţ fast-food din Timişoara. Ei au venit în serii organizate, însoţiţi de educatoare, de învăţătoare sau de părinţi. La concurenţă au fost manifestările dedicate celor mici, care au fost organizate la hipermarket. Mai puţin succes a avut piesa "Micul Prinţ", pusă în scenă în Piaţa Unirii de trupa de teatru a Asociaţiei Culturale Noua Acropolă, sau spectacolul dedicat copiilor din Parcul Rozelor.
Gratuităţi şi pentru micii sibieni
Cu ocazia Zilei Copilului, municipalitatea sibiană, prin intermediul Societăţii de Transport în Comun "TURSIB", a oferit copiilor cu vârsta de până la 14 ani posibilitatea de a călători gratuit pe mijloacele de transport în comun pe parcursul zilei de 1 Iunie. Tot în această zi, cei mici au asaltat Grădina Zoologică, mai ales că întrarea a fost liberă pentru sărbătoriţi. Gratuităţi asemănătoare a oferit şi Complexul Muzeal Naţional al Civilizaţiei Populare Tradiţionale "Astra" din Sibiu.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite