Copiii căpşunarilor plătesc pentru plecarea părinţilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

săvârşind fapte antisociale, fie au probleme de ordin psihic, după cum au informat poliţiştii de proximitate din Bârlad. Mai trist este că banii cu care se vor întoarce părinţii din Italia

săvârşind fapte antisociale, fie au probleme de ordin psihic, după cum au informat poliţiştii de proximitate din Bârlad. Mai trist este că banii cu care se vor întoarce părinţii din Italia sau Spania nu le vor mai putea ajuta pe odraslele rătăcite.
Printre cazurile întâlnite de poliţiştii de proximitate bârlădeni, câteva au reuşit să-i frapeze: "Am depistat patru tineri, elevi la şcoala generală, care au fost reclamaţi de cetăţeni vădit deranjaţi de scandalurile provocate de
chiulangii
în preajma şcolilor. Am încercat să luăm legătura cu părinţii şi am constatat că aceştia erau plecaţi în străinătate la muncă şi că elevii erau lăsaţi în grija bunicilor", a precizat agentul-şef Lucian Bârgău.
Cornelia C. tocmai a terminat clasa a VII-a. Are peste 80 de kilograme. "Acum patru ani, tatăl meu a plecat în Spania", povesteşte eleva. "La niciun an după ce a plecat, a început să trimită tot mai rar bani, apoi deloc. Am aflat, abia la Crăciun, că mai am o soră, pentru că tata s-a încurcat în Spania cu o româncă. Ai mei au divorţat şi au început problemele. (…) Am început să mănânc mult şi am ajuns în situaţia să nu mai pot slăbi şi să arăt ca un mic elefant", povesteşte Cornelia. Imediat după pronunţarea divorţului, şi mama Corneliei a plecat în străinătate, iar ea a rămas în grija bunicilor.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite