Copiii ardeleni vor fi vedete

0
Publicat:
Ultima actualizare:

lui Dorinel Munteanu de la CFR, în cadrul manifestării "Vedete pentru o zi". Acţiunea se va încheia cu un picnic în aer liber, concursuri, karaoke, dans. În data de 2 iunie, în Parcul Mare,

lui Dorinel Munteanu de la CFR, în cadrul manifestării "Vedete pentru o zi". Acţiunea se va încheia cu un picnic în aer liber, concursuri, karaoke, dans. În data de 2 iunie, în Parcul Mare, copiii vor participa la desene pe asfalt, competiţii de cros, demonstraţii de karturi, judo, karate şi la spectacolele oferite de membrii secţiilor de la Palatul Copiilor.
În Oradea, parcul modernizat de pe Bulevardul 1 Decembrie va fi, în sfârşit, inaugurat, iar în Parcul Bălcescu, copiii vor concura la mai multe competiţii. În Bistriţa va avea loc o bursă a locurilor de muncă pentru elevi, iar în Baia Mare, programul manifestărilor este subvenţionat de Consiliul Local, cu peste 100 milioane de lei vechi. La Sibiu, elevii vor călători gratis, pentru o zi, pe autobuzele Tursib. Mâine, de la ora 12,30, în Piaţa Unirii din Timişoara începe piesa "Micul Prinţ" (adaptare după romanul lui Saint-Exupery). Spectacolul este prezentat de trupa de teatru a Asociaţiei Culturale Noua Acropolă. Tot mâine, de la ora 16,00, pe scena din Parcul Rozelor va avea loc gala laureaţilor, cu formaţiile premiate la concursul judeţean al elevilor. Urmează, de la ora 18,00, un spectacol susţinut de ansamblurile folclorice Timişul şi Hora Timişului, formaţiile de dans modern Reflex, Torent, Arabesque, Lira şi formaţia muzicală Flores. De 1 Iunie, în aceeaşi locaţie, copiii vor putea urmări şi o paradă a măştilor. Sâmbătă, 3 iunie, de la ora 11,00, în Piaţa Unirii, Teatrul pentru copii şi tineri Merlin va prezenta piesa de teatru "Doi purceluşi". De Ziua Copilului, Prefectura Mureş organizează, în holul Palatului Administrativ, vernisajul expoziţiei de desene tematice "Culorile copilăriei", unde copii preşcolari şi şcolari din judeţ îşi expun lucrările. În context, copiii de la Gimnaziul "Europa" din Târgu Mureş au strâns câteva zeci de milioane de lei pentru a-i ajutora pe colegii lor sinistraţi din comuna Mănăstirea, judeţul Călăraşi.
De asemenea, direcţiunea gimnaziului, pe cheltuială proprie, va aduce în Târgu Mureş, în luna august, într-o tabără de 10 zile, pe 48 dintre acei copii. În Cetatea Sighişoarei are loc o paradă a grădiniţelor.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite