Convenţie de tatuaje la Sibiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sibiul găzduieşte până duminică prima Convenţie de tatuaje din România - Transilvania Tattoo Expo. La evenimentul care se desfăşoară în parcarea Sălii Transilvania participă 36 de artişti din 12 ţări, fiecare cu stiluri şi tehnici proprii.

Concursul se va desfăşura pe mai multe secţiuni: artă japoneză, dark, tribal, alb-negru, color sau realism, iar creaţiile vor fi jurizate în funcţie de complexitate şi de tema aleasă.

Profesioniştii, pasionaţii din domeniu, sau pur şi simplu cei interesaţi de arta imaginilor pe corp pot asista atât la demonstraţii live, cât şi la seminarii susţinute de artişti cu experienţă, care vor prezenta noile tendinţe şi tehnici în domeniu: body painting, body piercing şi „art fusion”.

În paralel, sunt programate spectacole de muzică rock şi heavy metal, susţinute de trupe din Sibiu, Cluj-Napoca şi Bucureşti, precum şi  demonstaţii pirotehnice spectaculoase, pregătite de celebra trupă Crispus - The Art of Fire.

Accesul publicului în spaţiul expoziţional se face zilnic, de la ora 12.00, iar preţul unui bilet pentru fiecare zi de expoziţie este 10 lei.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite