Udrea: Curtea de Conturi a respins solicitarea de verificare a ministerului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Udrea: Curtea de Conturi a respins solicitarea de verificare a ministerului
Udrea: Curtea de Conturi a respins solicitarea de verificare a ministerului

Ministrul Turismului, Elena Udrea, a declarat astăzi că solicitarea de verificare a ministerului pe care-l conduce transmisă Curţii de Conturi a fost respinsă.

"Am solicitat Corpului de Control al primului-ministru şi Curţii de Conturi să efectueze controale la Ministerul Turismului, însă Curtea de Conturi a răspuns la solicitarea noastră spunând că Ministerul Turismului nu este în plan pentru verificare în acest an", a spus Elena Udrea.

Ea a menţionat că din acest răspuns reiese că nimic din ceea ce pentru Comisia de Anchetă ridică suspiciuni nu prezintă interes pentru Curtea de Conturi.

Ministrul turismului Elena Udrea a anunţat, în 17 august, că va solicita controale la minister din partea Autorităţii Naţionale de Reglementare şi Monitorizare a Achiziţiilor Publice (ANRMAP) şi Curţii de Conturi pentru ca PSD şi PNL să nu invoce frica ministrului faţă de Comisia de anchetă drept contraargument la scandalul apariţiei stenogramei.

Udrea despre Comisia "Organ": Se mai întâmplă şi greşeli de ortografie
    
Ministrul Turismului, Elena Udrea, a mai declarat că greşeala din sesizarea făcută către preşedintele comisiei parlamentară de anchetă, Ludovic Orban, se explică prin faptul că "se mai întâmplă şi greşeli de ortografie" în cazul actelor oficiale.

"Se mai întâmplă şi greşeli de ortografie, nici eu şi nici angajaţii ministerului şi, din câte am înţeles, nici membrii comisiei nu au sesizat greşeala într-o primă fază", a spus ministrul Turismului, relatează Agerpres.

Udrea a precizat că sesizările penale făcute de către membrii comisiei denotă că "aceştia nu cunosc legea fiindcă ce se spune în aceste plângeri nu are caracter penal".

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite