Contoarele de gaz, verificate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Inspectorii Direcţiei Regionale de Metrologie Legală Constanţa (DRML) verifică, în aceste zile, contoarele de gaze folosite de consumatori. Totodată, şi reprezentanţii Oficiului Judeţean

Inspectorii Direcţiei Regionale de Metrologie Legală Constanţa (DRML) verifică, în aceste zile, contoarele de gaze folosite de consumatori. Totodată, şi reprezentanţii Oficiului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor merg în teren să efectueze controale pe aceeaşi temă. La solicitarea autorităţilor de resort de la Bucureşti, până pe 13 martie, inspectorii DRML Constanţa vor urmări legalitatea mijloacelor de măsurare efectuate în domeniul de interes public, în care sunt utilizate contoare de gaz şi de conversie a volumului.


Autosesizare
Verificările au fost declanşate în urma autosesizării autorităţilor din domeniu ca urmare a unor emisiuni de televiziune referitoare la facturile mult prea mari pe care le plătesc consumatorii pentru gazele naturale folosite. Purtătorul de cuvânt Carmen Dobrescu spune că vor fi făcute verificări la abonaţi din Constanţa, Năvodari, Medgidia şi Lumina. La nivelul judeţului sunt 19.000 de contoare de gaze individuale. Rezultatele controlului vor fi cunoscute în câteva zile de la finalizare.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite