Botoşani: Continuă căutările pentru găsirea fetiţei dispărute

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Botoşani: Continuă căutările pentru găsirea fetiţei dispărute
Botoşani: Continuă căutările pentru găsirea fetiţei dispărute

Un grup format din 30 de poliţişti, zece jandarmi, opt pompieri şi 20 de voluntari au continuat, duminică, încă de la primele ore, căutările fetiţei de doi ani, Gabriela Denisa Surdu, dispărută vineri din gospodăria familiei sale din localitatea Cordăreni.

Căutările s-au derulat fără întrerupere, atât pe timpul zilei, cât şi pe timpul ultimelor două nopţi, iar acum oamenii legii efectuează scotociri în zona mlăştinoasă şi cu stufăriş din apropierea pârâului Ibăneasa, care traversează localitatea Cordăreni.

De asemenea, au fost reluate căutările în jurul locuinţei minorei, pe o suprafaţă de aproximativ 50 de hectare.

Cu sprijinul pompierilor, au fost verificate toate fântânile şi puţurile secate de pe raza localităţii, iar, cu ajutorul aparaturii cu termoviziune portabilă, poliţiştii de frontieră au verificat zona în vederea depistării copilei.

La data dispariţiei, fetiţa era îmbrăcată cu pantaloni de culoare albă, bluză de culoarea albă cu albastru, pe cap purta o căciulă roşie şi era încălţată cu pantofi sport albi. Copila are circa 80 de centimetri înălţime, greutatea de aproximativ 10 kilograme, părul blond şi ochii căprui.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite