Continental decide într-o lună dacă pleacă din oraş

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fabrica de anvelope Continental trebuie să se conformeze unor cerinţe ale Agenţiei pentru Protecţia Mediului (APM) Timişoara, până în 10 octombrie, ca să poată primi autorizaţia de

Fabrica de anvelope Continental trebuie să se conformeze unor cerinţe ale Agenţiei pentru Protecţia Mediului (APM) Timişoara, până în 10 octombrie, ca să poată primi autorizaţia de mediu.

"Le-am solicitat măsurători privind mirosul fumului care se degajă de la arderea anvelopelor, după ora 23.00, şi să răspundă la fiecare observaţie a publicului", a spus directorul APM Timişoara, Adina Horablaga. După acest termen, APM va organiza o altă dezbatere publică destinată cetăţenilor afectaţi de fumul degajat de fabrică.

"Oxigen, nu cauciuc"

Peste o mie de timişoreni care locuiesc în zona Lipovei şi UMT au semnat o petiţie prin care reclamă că după ora 23.00 şi noaptea, de la fabrica Continental se degajă un gaz urât mirositor, care îi sufocă şi le dă senzaţia unui gust de metal, iar vegetaţia din zonă este ca şi arsă. Fabrica Continental este prima mare investiţie germană din Timişoara. Şefii acesteia au declarat recent că ar putea pleca din oraş dacă nu vor obţine autorizaţia de mediu.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite