Consulul Dinu a picat la testul „Doi şi-un sfert“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Direcţia Generală Afaceri Consulare (DGAC) a Ministerului Afacerilor Externe a primit, ieri, de la DNA o înştiinţare în legătură cu citarea ca martor a consulului general de la Milano, Tiberiu Dinu (foto), se arată într-un comunicat al ministerului. MAE precizează că diplomatul va avea o discuţie clarificatoare la conducerea DGAC.

Conform postului TV Antena 3, Tiberiu Dinu se va retrage din funcţie înainte ca autorităţile să ia o decizie în cazul său. Consulul a sosit ieri la sediul Guvernului, pentru a-i prezenta premierului Emil Boc clarificări cu privire la listingul telefonic invocat în cadrul anchetei de la Direcţia Generală de Informaţii şi Protecţie Internă (DGIPI).

Preşedintele Traian Băsescu şi ministrul de Interne, Dan Nica, au convenit, ieri, ca din noua organigramă a DGIPI să fie scoase cele 15 structuri care ar fi trebuit să asigure legătura cu instanţele Curţilor de Apel, deoarece s-au dovedit ineficiente.

Atribuţiilor acestora vor fi preluate de serviciile judeţene. Mai mult, diviziile de informaţii ale DGIPI vor fi unificate şi vor funcţiona
într-una singură, care va avea în componenţă şase servicii.

Popoviciu n-are afaceri cu Mircea Băsescu

Omul de afaceri Puiu Popoviciu a declarat, ieri, după amânarea judecării recursului la decizia de cercetare în libertate, că nu îşi aminteşte să fi discutat recent cu preşedintele Traian Băsescu. El a infirmat şi zvonurile potrivit cărora ar avea afaceri cu fratele şefului statului.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite