Constructorii chinezi sunt interesaţi de realizarea unei autostrăzi suspendate la Bucureşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Reprezentanţii companiei Beijing Municipal Construction Group Co. Ltd şi-au manifestat miercuri interesul pentru realizarea unei autostrăzi suspendate la Bucureşti, ţinându-se cont şi de infrastructura existentă în Capitala României.

Aflat în vizită în China, primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a vizitat actuala şosea suspendată care străbate centrul Beijingului, aflată încă în construcţie. Într-un interval de doi ani constructorii chinezi au realizat 9,6 km.

"Este foarte clar că autostrada suspendată se poate face. Iată, avem dovada vie a faptului că 10 km au fost realizaţi în doi ani de această firmă şi am primit asigurări că modelul poate fi implementat şi la Bucureşti. Continuăm discuţiile, iar dorinţa mea este aceea de a demara cât mai curând cu putinţă acest proiect de fluidizare a traficului şi în Capitala României", a declarat Sorin Oprescu, citat de Agerpres.

Compania respectivă este specializată în construirea de şosele suspendate, poduri şi pasaje şi a fost înfiinţată cu 61 de ani în urmă.

Evenimente



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite