Targu-Jiu: Constantin Gherghe a jucat într-un film porno

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Nepotul prim-procuroarei Laura Gherghe a fost implicat într-un scandal sexual

 Tânărul de 25 de ani apare în două înregistrări, în timpul unor partide de sex în grup cu trei bărbaţi şi mai multe fete. Una dintre ele era elevă a Colegiului Economic Virgil Madgearu din Târgu-Jiu. Dacă atunci nepotul Laurei Gherghe a scăpat basma curată, în cazul consumului de droguri s-a ales cu dosar penal, fiind cercetat în stare de libertate. Alături de el, în acelaşi dosar, mai sunt implicaţi încă doi tineri, Cătălin Avramescu şi Silviu Mladin.

Gherghe, elev problemă în timpul liceului

Vestea că cei trei au intrat în atenţia oamenilor legii nu i-a surprins foarte mult pe cunoscuţii lor, care au numai cuvinte depreciative la adresa acestora. „În liceu era un elev-problemă. Înjura pe holuri şi se agăţa de toate fetele, chiar şi de profesoare. A rămas chiar şi repetent. Chiulea şi se vedea cu ochiul liber că era vagabond. Îl cred în stare să consume droguri“, spune Corina Vasile, o elevă care a învăţat la acelaşi liceu cu Constantin Gherghe. Acelaşi lucru este susţinut şi de fostul director al Colegiului Tudor Vladimirescu din Târgu-Jiu. „A trecut ceva timp de atunci, dar îmi aduc aminte că avea probleme cu absenţele. Mai mereu avea nota scăzută la purtare şi nu înţelegeam ce îl determină să lipsească atât de mult“, a declarat Dorin Taşcău, fostul director al Colegiului Naţional Tudor Vladimirescu.
Nepotul prim-procuroarei Laura Gherghe demonstrează că are suficient timp şi pentru imaginea sa. Ca toţi tinerii de vârsta lui, Constantin Gherghe şi-a făcut cont pe Hi5,  unde şi-a postat mai multe poze, însoţite de comentarii obscene. Nelipsit din lista de prieteni este Silviu Mladin, un alt consumator de droguri din Târgu-Jiu. Cei doi, dar şi fiul  judecătoarei Aurora Avramescu, au fost prinşi de procurorii DIICOT în timp ce consumau heroină şi cocaină. Aceştia au interdicţia de a părăsi localitatea de reşedinţă până la finalizarea anchetei.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite