Ucisă prin înfometare şi îngropată pe ascuns

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O femeie de 43 de ani din Techirghiol a murit duminică şi a fost înmormântată a doua zi fără să fie anunţate autorităţile.

Rudele şi vecinii susţin că vinovată de moartea femeii, Lucea Mandache, este Gabriela Liga (65 de ani), fosta ei cumnată, cu care locuia. „Au înfometat-o până au ucis-o. Am văzut sicriul şi cum avea crucea înfăşurată într-o cârpă. Tot încercau să o ascundă", au spus Lucian Popescu şi Ana-Marina Stancu, rude cu femeia decedată, care stau în casa alăturată. Vecinii se tem de Gabriela şi de celelalte femei din casă care mai sunt în viaţă, Magdalena Liga, fata Gabrielei, şi Samuela Mandache, fiica celei decedate.

„Gabriela a fost Adventistă de Ziua a 7-a, dar a fost dată afară de pastor. Se crede mai sus decât oricine şi-şi face propria religie. Din cauza ei au murit Lidia, prima mea soţie, în 2000, a urmat fata mea Cornelia, în 2002, care avea la 20 de ani 15 kilograme. Au urmat Beniamin şi acum Lucea. Or să moară şi cele din casă, că sunt subnutrite", a spus Teofil Mandache.

Anchetatorii spun că vor deshuma cadavrul. „Femeile cu care locuia Lucea au anunţat doi nepoţi din localitatea Biruinţa să vină să o înmormânteze", a declarat comisarul-şef Vasile Nicolaiciuc. „Rudele au declarat că nu ştiau că trebuie să fie anunţat un medic şi că au preferat să îngroape cadavrul care începea să miroasă", a spus Anda Drăgulescu, de la IJP Constanţa.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite