Şi-a ucis amanta şi a plimbat-o cu taxiul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un taximetrist constănţean şi-a omorât iubita, a pus cadavrul pe bancheta din spate şi s-a plimbat ore în şir cu maşina, până să se decidă ce va face cu victima.

Givan Ismail (38 de ani) o cunoştea pe Mihaela Cristiana Tolea (30 de ani) de opt ani. Povestea lor de dragoste a început când ambii erau căsătoriţi. Între timp, femeia a divorţat şi a început să facă presiuni asupra amantului. Marţi dimineaţa, în jurul orei 2.00, Ismail s-a dus la Mangalia, unde locuia iubita sa.

Poveştile de iubire ale criminalei din Baia Mare

„Ne-am certat. Nu ştiu ce am făcut", a povestit bărbatul. Cearta s-a terminat rău. A înjunghiat-o de aproape 20 de ori, în spate, semn că femeia a vrut să fugă. Apoi a înghesuit cadavrul pe bancheta din spate a maşinii şi a plecat la Constanţa, unde s-a plimbat ore în şir.

Bărbatul a încercat apoi să se sinucidă. S-a spânzurat de un copac, dar frânghia s-a rupt. S-a aruncat apoi în lacul Siutghiol, dar s-a răzgândit şi a înotat până la mal. În final, a parcat maşina la ieşirea din oraş şi şi-a tăiat venele. L-a părăsit însă curajul şi a sunat un prieten. „Vezi că am omorât-o pe aia", i-a spus amicului care a sunat imediat la 112. Ismail a fost arestat preventiv pentru omor calificat.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite