Prima victimă a lui Băhăian, deshumată

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sergiu Băhăian, arestat în ianuarie
Sergiu Băhăian, arestat în ianuarie

Procurorii DIICOT Slobozia au deshumat, ieri, cadavrul unui bărbat despre care se bănuieşte că ar fi Lucian Cernat, prima victimă a grupării aparţinând omului de afaceri Sergiu Băhăian.

În 2006, bărbatul de 42 de ani a fost drogat, lovit în cap şi aruncat în apele Canalului Dunăre - Marea Neagră, unde a zăcut aproape o lună. Cadavrul neidentificat a stat alte 12 luni în morga cimitirului din Cernavodă, până când primăria a decis să-l îngroape pe cheltuială proprie.

„Trupul a fost transportat la morga Spitalului din Medgidia. Este unul dintre cadavrele cu identitate necunoscută", a declarat Emilian Nicolae, şeful Poliţiei Cernavodă. Autopsia realizată în urmă cu aproape patru ani nu a ridicat suspiciuni asupra modului în care a murit Lucian Cernat, medicul legist Ştefan Botez concluzionând că bărbatul s-a înecat. Legiştii constănţeni au efectuat acum o nouă autopsie, în urma căreia au prelevat probe ADN cu ajutorul cărora va fi stabilită cu exactitate identitatea victimei.

Omul de afaceri Sergiu Băhăian - suspectat de uciderea a patru persoane - va fi cercetat în continuare în stare de arest preventiv, după ce magistraţii Curţii de Apel Constanţa au respins, ieri, recursul făcut de acesta la decizia Tribunalului Constanţa.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite